• Početna>
  • Vesti>

130 predškolaca iz P.U. „Danica Jaramaz“ na jednodnevnom izletu

Privremeni organ Opštine Kosovska Mitrovica obezbedio je odlazak predškolaca ustanove „Danice Jaramaz“ na jednodnevnu ekskurziju. Ovo je poklon predškolcima koji će u septembru započeti osnovno obrazovanje, a zajedno sa vaspitačima na Kopaonik je krenulo oko 130 dece.

Predsednik Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić i direktorica predškolske ustanove Jelena Antić ispratili su predškolce koji su krenuli sa novootvorene autobuske stanice u vojnom remontu . Spirić je tom prilikom rekao da je ova ekskurzija poklon svršenim predškolcima koji će za mesec dana započeti novu etapu u svom obrazovanju.

 

„Predškolskoj ustanovi „Danica Jaramaz“ je omogućen i finansijski obezbeđen jednodnevni izlet na Kopaoniku, kako bi se deca upoznala sa prirodnim bogatstvima koju Srbija poseduje, proučila objekte i pojave u prirodi, razvila interesovanja za prirodu. Mislimo na mlade, a pogotovo na decu kojima treba omogućiti bezbedno i kvalitetno obrazovanje sa svim vannastavnim aktivnostima“ rekao je predsednik Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić.

Izvor: Zvanična stranica Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još