130 predškolaca iz P.U. „Danica Jaramaz“ na jednodnevnom izletu

Privremeni organ Opštine Kosovska Mitrovica obezbedio je odlazak predškolaca ustanove „Danice Jaramaz“ na jednodnevnu ekskurziju. Ovo je poklon predškolcima koji će u septembru započeti osnovno obrazovanje, a zajedno sa vaspitačima na Kopaonik je krenulo oko 130 dece.

Predsednik Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić i direktorica predškolske ustanove Jelena Antić ispratili su predškolce koji su krenuli sa novootvorene autobuske stanice u vojnom remontu . Spirić je tom prilikom rekao da je ova ekskurzija poklon svršenim predškolcima koji će za mesec dana započeti novu etapu u svom obrazovanju.

 

„Predškolskoj ustanovi „Danica Jaramaz“ je omogućen i finansijski obezbeđen jednodnevni izlet na Kopaoniku, kako bi se deca upoznala sa prirodnim bogatstvima koju Srbija poseduje, proučila objekte i pojave u prirodi, razvila interesovanja za prirodu. Mislimo na mlade, a pogotovo na decu kojima treba omogućiti bezbedno i kvalitetno obrazovanje sa svim vannastavnim aktivnostima“ rekao je predsednik Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić.

Izvor: Zvanična stranica Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."