Leposavić: Specijalne jedinice patroliraju gradom

Ulicama Leposaviću danas patrolira specijalna jedinica za brzo reagovanje.Ispomoć u ljudstvu koja je iz Leposavića do sada slata u Severnu Mitrovicu ukinuta je kako bi se u ovoj opštini sada povećao broj policajaca, povodom toga za TV Most regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić izjavio je:

„Regionalna direkcija, policija sever“ 30. maja je izdala pisanu naredbu kojom su predviđene primene preventivnih mera od strane policije, jedna od njih je i patroliranje specijalizovane policije, odnosno Jedinice za brzo reagovanje u zoni odgovornosti Policijske stanice u Leposaviću. Pored tih radnji, takaođe smo povećali broj policijskih službenika u Zoni odgovornosti Policijske stanice u Leposaviću”, izjavio je Đurić i dodao:

„Ispomoć policajaca koji su slati u Policijsku stanicu Mitrovica sever je ukinuta i samim tim povećan je broj policijskih službenika u Leposaviću. Tako smo određeni broj naših policijskih službenika obukli, odnosno, dozvolili im rad u civilnoj garderobi. Oni izvršavaju zadatke kako tokom dnevnih aktivnosti tako i u večernjim časovima“.

„I pored toga ove mere koje smo preduzeli angažovana je i saobraćajna jedinica koja vrši kontrolu svih vozila i putnika isključivo na magistralnom putu na ulazu i izlazu iz Leposavića, a sve u cilju preventivnih delovanja s obzirom da smo u prethodnim danima imali određene događaje u Leposaviću”, izjavio je Željko Bojić.

 

Izvor: TV Most

Comments

Pročitaj još