• Početna>
  • Vesti>

Kosovska Mitrovica: Pretučen mladić u naselju Bošnjačka mahala

Mladić srpske nacionalnosti pretučen je noćas u Kosovskoj Mitrovici od strane nepoznatih napadača i prebačen je u Kliničko – bolnički centar u Kosovskoj Mitrovici.

Regionalni šef operative kosovske policije Željko Bojić rekao je za Kontakt Plus da je policijska stanica u Mitrovici sinoć u 01:50 obaveštena da je na prijemno hirurško odeljenje Kliničko – bolničkog centra u Kosovskoj Mitrovici primljeno lice sa povredama koje je zadobilo u tuči.

“U pitanju je N.R.(1997.) srpske nacionalnosti, a otac žrtve izjavio je policiji da je mladić napadnut u Ulici Luja Braja od strane tri lica koja su imala fantomke na glavi i govorili su albanski jezik” – rekao je Bojić.

Sledi preduzimanje daljih zakonskih mera i rad na ovom slučaju, dodao je Bojić.

Zamenik direktora KBC Kosovska Mitrovica dr Zlatan Elek potvrdio je za Kontakt Plus da je noćas u ovu ustanovu primljen mladić starosti 20 godina sa povredama glave i tela zadobijenim u tuči.

“Jutros oko 01:40 u KBC Kosovska Mitrovica dovedena je muška osoba starosti 20 godina koja je pretučena u naselju Bošnjačka mahala sa povredama glave i tela zadobijenim u tuči. Pacijent je izgubio svest, odmah je urađena dijagnostika i on se trenutno nalazi na odeljenju hirurgije na daljem praćenju” – rekao je Elek.

Iyvor: Kontakt Plus radio

Comments

Pročitaj još