Jablanović pušten iz pritvora

Predsednik partije kosovskih Srba Aleksandar Jablanovic koji je sinoć priveden u policijsku stanicu Leposavić pušten je nakon što mu je uzeta izjava, rekao je za naš program zamenik direktora kosovske policije za Sever Kosova Besim Hoti.

“Policija ne uzima izjave dok je osoba u alkoholisanom stanju.Nakon trežnjenja uzeta je izjava od Jablanovića koji je tokom noći pušten iz pritvora”,rekao je Hoti i dodao da policija istražuje sve okolnosti u vezi ovog slučaja i  ispituje potencijalne svedoke.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."