Slavko Simić: Jablanović repetirao pištolj i vikao “Ovo je Kosovo, ovo nije Srbija”

Aleksandar Jablanović (lider Partije kosovskih Srba) večeras je u Leposaviću izvadio i repetirao pištolj i pretio da će da puca u aktiviste Srpske liste, zato što lepe plakate naše stranke, izjavio je Slavko Simić, predsednik Srpske liste.
“Jablanović je uperio pištolj u našeg aktivistu i počeo da viče: ‘Ovo je Kosovo, ovo nije Srbija, odlepljujte plakate da vas ne pobijem’. Na svu sreću naišla je interventna jedinica policije koja je pokušala da uhapsi Jablanovića, koji je počeo da beži”, rekao je Simić.

“Prema našim informacijama, ipak je savladan, uhapšen i oduzet mu je pištolj. Očekujemo da policija odredi pritvor Jablanoviću koji je pokazao našem narodu koliki je monstrum i koliki je srbomrzac. U ovom trenutku revoltirani aktivisti Srpske liste protestuju ispred zgrade policijske stanice”, izjavio je Simić.

Izvor: TV Most

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."