Ne pristajemo na podvale Jablanovića i njegovih instruktora iz Prištine

Srpska lista kritikovala je Centralnu izboru komisiju Kosova zbog odluke da u opštini Leposavić članovi biračkih odbora budu i predstavnici Partije kosovskih Srba, koja, kako navode, nije parlametarni politički subjekt.

Srpska lista najoštrije osuđuje političku odluku Centralne izborne komisije Kosova, koja je u opštini Leposavić napravila najgrublju zloupotrebu i donela odluku, da mimo Opštinske izborne komisije, koja je u skladu sa Zakonom o opštim izborima delegirala članove biračkih odbora, i omogući Partiji Kosovskih Srba koja nije parlamentarni politički subjekat da nominuje članove biračkih odbora, navodi se su saopštenju Srpske liste.

Očigledno je da su maske pale,dodaje se u saopštenju, i očigledno je da pomenuta politička partija ima otvorenu podršku institucija u Prištini.

Srpska lista, kao ni srpski narod na Kosovu i Metohiji ne pristaju na ovakve podvale i prevare Jablanovića i njegovih političkih instruktora iz Prištine, pozivamo da CIK, poštuje odluku OIK-a u Leposaviću, inače će reakcija srpskog naroda na severu Kosova i Metohije biti jaka i odlučna, zaključuje se u saopštenju.

 

Izvor: TV Most

 

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."