• Početna>
  • Vesti>

Ne pristajemo na podvale Jablanovića i njegovih instruktora iz Prištine

Srpska lista kritikovala je Centralnu izboru komisiju Kosova zbog odluke da u opštini Leposavić članovi biračkih odbora budu i predstavnici Partije kosovskih Srba, koja, kako navode, nije parlametarni politički subjekt.

Srpska lista najoštrije osuđuje političku odluku Centralne izborne komisije Kosova, koja je u opštini Leposavić napravila najgrublju zloupotrebu i donela odluku, da mimo Opštinske izborne komisije, koja je u skladu sa Zakonom o opštim izborima delegirala članove biračkih odbora, i omogući Partiji Kosovskih Srba koja nije parlamentarni politički subjekat da nominuje članove biračkih odbora, navodi se su saopštenju Srpske liste.

Očigledno je da su maske pale,dodaje se u saopštenju, i očigledno je da pomenuta politička partija ima otvorenu podršku institucija u Prištini.

Srpska lista, kao ni srpski narod na Kosovu i Metohiji ne pristaju na ovakve podvale i prevare Jablanovića i njegovih političkih instruktora iz Prištine, pozivamo da CIK, poštuje odluku OIK-a u Leposaviću, inače će reakcija srpskog naroda na severu Kosova i Metohije biti jaka i odlučna, zaključuje se u saopštenju.

 

Izvor: TV Most

 

Comments

Pročitaj još