Simić: Naš interes je opstanak srpskog naroda na prostoru KiM

Danas je na Kosovu i Metohiji zvanično počela kampanja za predstojeće parlamentarne izbore koji će se održati 11. juna. Srpska lista mitingom u Leposaviću započinje svoju predizbornu kampanju.

„Srpska lista će danas imati prvi predizborni miting u opštini Leposavić, u Centru za kulturu „Sava Dečanac““, rekao je predsednik Srpske liste Slavko Simić.

On je izrazio očekivanja da će na mitingu biti što veći broj gradjana.

„Gradjani moraju da shvate važnost i značaj predstojećih parlamentarnih izbora i potrebno je da na mitingu pokažemo našu snagu i jedinstvo kao što smo bili jedinstveni u svim najtežim trenucima naše istorije na Kosovu i Metohiji”, naglasio je Simić.

On je dodao da očekuje da miting podigne svest gradjana o važnosti izbornog procesa.

„Potrebno je da 11. juna organizovano i jedinstveno izadjemo na birališta i podržimo naše interese, a naš interes je opstanak srpskog naroda na prostoru Kosova i Metohije“, rekao je Simić.

 

Izvor: TV Most

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."