K.Mitrovica: Pronađeno beživotno telo Srbina

Beživotno telo Srbina A.S. (1954) pronađeno je juče u Kosovskoj Mitrovici, potvrdio je za Kontakt Plus regionalni šef operative kosovske policije Željko Bojić.

Na telu nema tragova nasilja, rekao je Bojić i dodao da je odlukom tužioca telo poslato na obdukciju na Institut za sudsku medicinu u Prištini, kako bi se utvrdio uzrok smrti.

Prema njegovim rečima, policija je juče u 17.55h obaveštena da je u porodičnoj kući, u ulici Alekse Šantića u Kosovskoj Mitrovici pronađeno beživotno telo, a kasnije je utvrđeno da se radi o Srbinu A.S.

 

Izvor: Radio Kontakt plus

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."