Policija upozorila: Petrović opasan po građanstvo

Кosovska policija saopštila je danas da je na osnovu dobijenih informacija o mestu gde se krio osumnjičeni za razbojništvo u Šilovu i dvostruko ubistvo u Srbiji Goran Petrović (24) iz Pasjana, juče izvšrila pretres kuće Stojanke Ristić (1951) u selu Mogila, opština Кlokot.

“Tokom pretresa nije pronađena tražena osoba, ali je policija pronašla njegovu dokumentaciju, što dokazuje da se Petrović krio u toj kući”, navodi se u saopštenju i dodaje da je tom prilikom uhapšen i Sami Emini iz Mogile, zbog pomoći Stojanki Ristić u prikrivanju osumnjičenog.

Policija tvrdi da su obe uhapšene osobe znale za krivična dela koja je počinio Petrović i uprkos tome, mu pomogli da se krije od pravde.
Javni tužilac je uhapšenima odredio pritvor od 48 časova i protiv njih će biti pokrenut postupak za krivično delo “pomaganje posle izvršenja krivičnog dela”.

“Pozivamo sve da pomognu policiji da se uhapsi Goran Petrović, jer on predstavlja opasnost za građane s obzirom da je učinio nekoliko krivičnih dela na Кosovu i dvostruko ubistvo u Srbiji”, navodi se u saopštenju kosovske policije za region Gnjilana

Izvor: Radio Gračanica

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."