Policija upozorila: Petrović opasan po građanstvo

Kosovska policija saopštila je danas da je na osnovu dobijenih informacija o mestu gde se krio osumnjičeni za razbojništvo u Šilovu i dvostruko ubistvo u Srbiji Goran Petrović (24) iz Pasjana, juče izvšrila pretres kuće Stojanke Ristić (1951) u selu Mogila, opština Klokot.

“Tokom pretresa nije pronađena tražena osoba, ali je policija pronašla njegovu dokumentaciju, što dokazuje da se Petrović krio u toj kući”, navodi se u saopštenju i dodaje da je tom prilikom uhapšen i Sami Emini iz Mogile, zbog pomoći Stojanki Ristić u prikrivanju osumnjičenog.

Policija tvrdi da su obe uhapšene osobe znale za krivična dela koja je počinio Petrović i uprkos tome, mu pomogli da se krije od pravde.
Javni tužilac je uhapšenima odredio pritvor od 48 časova i protiv njih će biti pokrenut postupak za krivično delo “pomaganje posle izvršenja krivičnog dela”.

“Pozivamo sve da pomognu policiji da se uhapsi Goran Petrović, jer on predstavlja opasnost za građane s obzirom da je učinio nekoliko krivičnih dela na Kosovu i dvostruko ubistvo u Srbiji”, navodi se u saopštenju kosovske policije za region Gnjilana

Izvor: Radio Gračanica

Comments

Pročitaj još