Sajam zapošljavanja u Kosovskoj Mitrovici 24. maja

Nacionalna služba za zapošljavanje-Filijala Kosovska Mitrovica organizuje sajam zapošljavanja u sredu 24. maja 2017.godine u Kosovskoj Mitrovici. Na sajmu koji će se održati u prostorijama Mitrovačkog dvora od 12 do 14 časova biće prisutno oko 20 poslodavaca, koji će ponuditi radna mesta u različitim oblastima rada.

Učešće na sajmu zapošljavanja, poslodavci mogu prijaviti u prostorijama Filijale NSZ Kosovska Mitrovica, uz mogućnost da prijavu dostave i mejlom.

Poslodavci će biti u mogućnosti da na sajmu iskažu svoje kadrovske potrebe i na efikasniji način pronađu radnike traženih kvalifikacija. Na raspolaganju im je besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata, mogućnost korišćenja finansijskih olakšica pri zapošljavanju novih radnika.

Pozivaju se sva nezaposlena i druga zainteresovana lica da se jave u NSZ, Filijala Kosovska Mitrovica i od svog savetnika dobiju potrebne informacije u vezi organizacije sajma, kako bi uzeli aktivno učešće na sajmu.

 

Izvor: Radio Kontakt plus

 

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."