Aleksandar Vukosavljević prvak Srbije u MMA

Aleksandar Vukosavljević iz Kosovske Mitrovice prvak je Srbije u mešovitim borilačkim veštinama (MMA), u najvišoj klasi.
Vukosavljević je zlato osvojio na Prvenstvu Srbije koje se danas održalo u Beogradu, a na kojem je istovremeno proglašen za najboljeg borca.

Ovo je prvi put da je borac iz Kosovske Mitrovice nastupio u “A” klasi takmičenja ovog sporta i da je osvojio šampionsku titulu.

Srebrne medalje su na istom prvenstvu osvojili i članovi kluba “Mantis” iz Zvečana.

Izvor: TV Most

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."