Srpska lista predala CIK-u spisak kandidata za izbore

Srpska lista danas je predala kosovskoj Centralnoj izbornoj komisiji spisak kandidata koji će se naći na izbornoj listi za poslanike budućeg saziva kosovske skupštine.
Predsednik Srpske liste, Slavko Simić u izjavi za Radio Kosovska Mitrovica, kaže da je učešće na izborima potvrđeno predajom liste. Naveo je da je cilj da se politički jedinstveno deluje kroz institucije u Prištini.

“Predali smo listu sa 20 kandidata sa ljudima sa celog Kosova gde smo obuhvatili kvalitetne ljude, koji će štititi nacionalne interese Srba. Siguran sam da ćemo graditi konstruktivni partnerski odnos sa insitutucijama u Prištini I bićemo politička snaga koja će pokrenuti proces formiranja ZSO I mnoge stvari sa mrtve tačke. Na listi se nalazi 20 kandidata sa centralnog i severnog Kosova, kosovskog pomoravlja, Metohije i Štrpca, kaže Simić navodeći da su obuhvatili sve one koji su želeli iskreno da se kroz centralne insitucije bore sa političkim izazovima sa kojima se suočava srpski narod” rekao je Slavko Simić, koji je i nosilac liste.

Pogledajte spisak kandidata:

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."