Đurić danas razgovara sa Danicom Marinković

Direktor Кancelarije za Кosovo i Metohiju Marko Đurić sastaće se danas u Palati „Srbija“, sa Danicom Marinković, koja je kao istražni sudija Okružnog suda u Prištini 1999. godine rukovodila istragom slučaja u Račku.

Njane dokaze, posle svedočenja, prihvatio je i Međunarodni krivični tribunal za bivšu Jugoslaviju u Hagu.

Danica Marinković je i autor knjige „Sudija u ratu i miru“ u kojoj je, kroz ličnu ispovest, prikazala situaciju na Кosmetu, nastalu delovanjem albanskih seperatista i terorista, i svoju herojsku borbu za pravdu i istinu, navedeno je u saopštenju Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."