Hoti: Pronađeno zapaljeno vozilo za koje se sumnja da je korišćeno u pokušaju pljačke

Zamenik direktora Kosovske policije sever Besim Hoti rekao je za naš program da je policija pronašla vozilo za koje se sumnja da je korišćeno u pokušaju pljačke.

„Policija je oko 14.20 časova prilikom pretrage terena u selu Bazići, na putu prema Vlaškoj ravni, pronašla zapaljeno vozilo za koje se sumnja da je korišćeno u današnjem slučaju. Ispunjavaju se osnovne procedure na terenu što uključuje uviđaj i veštačenje“ rekao je Hoti.

Kosovska policija je danas sprečila pokušaj oružane pljačke na 20 do 50 metara od integrisanog prelaza Jarinje na severu Kosova i Metohije. To je ranije potvrdio zamenik direktora Kosovske policije za sever Kosova Besim Hoti u uključenju za emisiju „Traganja“ Radio Kosovske Mitrovice.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."