Pronađeno beživotno telo Srbina, sumnja se na ubistvo

 

U severnom delu Kosovske Mitrovice sinoc je pronađeno beživotno telo S.V. (48) a Kosovska policija privela je jednu ženu koja je osumnjičena da je počinila ubistvo.

 

Regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić izjavio je Radiju Kontakt plus da je policiji u 18:20h sinoc prijavljen slučaj pronalaska beživotnog tela u ulici Filipa Višnjića.

Na lice mesta su izašli Istražna jedinica Kosovske policije i Hitna pomoć koja je mogla samo da konstatuje smrt S.V. rekao je Bojić.

On je dodao da je policija u vezi sa ovim slučajem privela jednu ženu koja je osumnjičena za ubistvo i još dve osobe u svojstvu svedoka.

Istraga u vezi sa ovim slučajem je u toku i više detalja u vezi sa tim ne mogu da otkrivam dodao je Bojić.

Kako nezvanično saznaje Kontakt plus telo stradalog je pronađeno u stanu u kojem je živeo u tzv. “Samačkom bloku”.

Izvor: Radio Kontakt plus

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."