EXIT: Kupi četiri ulaznice, peta gratis

Prodaja ulaznica za ovogodišnji EXIT već je premašila brojku iz ovog istog perioda prošle, rekordne godine, a već  počinje omiljena “4+1” akcija fanova EXIT festivala. U ovoj, omiljenoj akciji fanova, društvo koje zajedno kupi četiri ulaznice, petu dobija na poklon.  Akcija se odnosi na ulaznice za ceo festival, bilo da su to četvorodnevna ili petodnevna za EXIT, trodnevna za Sea Dance ili EXIT Avantura ulaznica koja objedinjuje ova dva festivala u Novom Sadu i Budvi. Bitno je samo da svih pet ulaznica budu iste, pa kombinovanje različitih vrsta ulaznica i festivala nije moguće. Akcija “4+1” će trajati dok se ne rasproda za to predviđen veoma ograničen broj paketa koji svake godine nestanu za svega par nedelja!

 

Četvorodnevne ulaznice za EXIT (6-9. jul) već su u prodaji po promotivnoj ceni sa 50% popusta, dok su od petka u prodaji i petodnevne ulaznice za festival, koje obuhvataju i Day Zero sa nastupom sastava The Killers (5-9. jul). Svi koji već imaju četvorodnevnu ulaznicu, a žele da je nadograde na petodnevnu i tako gledaju i velike Kilerse uživo, mogu da kupe Get EXITed dodatak.. Akcija “4+1” odnosiće se i na ulaznice za EXIT Avanturu (EXIT 4 dana + Sea Dance), gde će društvo koje kupi četiri ulaznice za Avanturu, petu dobiti na poklon.

 

EXIT će ove godine početi dan ranije, u sredu, 5. jula na tzv. nultom danu festivala, kad nas očekuje spektakl godine i nastup sastava The Killers, a njima će se do 9. jula na binama širom Petrovaradinske tvrđave pridružiti i Liam Gallagher, Years & Years, Rag’n’Bone Man, Jake Bugg, Paul Kalkbrenner, Hardwell, Jason Derulo, Roisin Murphy, Solomun b2b Dixon, Jamie Jones, Black Coffee, Hot Since 82, Duke Dumont, Robin Schulz, Alan Walker, Lost Frequencies, Noisia, Foreign Beggars, Princess Nokia, Discharge, The Damned, Black Dahlia Murder, Recondite, Dax J, Function, Antigone b2b Francois X i brojni drugi.

 

EXIT nagrađuje najbolje ideje za Viber stikere!

Svi pratioci Exitovog javnog četa na Viberu (viber.com/exit) koji u ovom momentu broji preko 1.1 miliona pratilaca mogu da učestvuju u kreiranju novog paketa EXIT stikera i tako osvoje VIP ulaznice za festival i ostale vredne nagrade. Najbolji predlozi do pet reči koje korisnici pošalju do 14. maja biće u paketu novih EXIT Summer of Love 2017 stikera! Svako ko želi da učestvuje, potrebno je da ode na Exitov javni čet na Viberu i tamo  klikne na ikonicu za privatnu poruku, a EXIT pomoćnik će ga provesti dalje kroz par lakih koraka.

Comments