Simić čestitao Đurđevdan

Goranci su pored srpskog naroda, primer kako se pobeđuju svi izazovi i poteškoće u okolnostima i vremenima u kojima zajedno vodimo nacionalnu borbu za opstanak naših naroda na prostoru Kosova i Metohije, navedeno je u saopštenju Srpske liste.

Goranci su oduvek bili iskreni u svojoj nameri da sačuvaju svoj nacionalni i kulturni identitet i vekovima su beskompromisno branili svoje stavove i privrženost prema srpskom narodu.

Zato želim da vam čestitam praznik, zahvalim na svim ovim godinama vernosti i hrabrosti i poručim da srpski politički predstavnici nikada neće dozvoliti institucionalno marginalizovanje i društvenu izolaciju goranskog naroda koji živi na Kosovu i Metohiji, navedeno je u saopštenju.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."