• Početna>
  • Vesti>

Sutra otvaranje programa „Lideri za budućnost“ u K.Mitrovici

Zamenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Damjan Jović sutra, 13. aprila u 13 časova u Kosovskoj Mitrovici svečano će otvoriti program „Lideri za budućnost“, koji organizuje Centar za društveni dijalog i regionalne inicijative, a finansira Kancelarija za Kosovo i Metohiju kroz projekat podizanja kapaciteta i nivoa saradnje organizacija civilnog društva na Kosovu i Metohiji.

Polaznici dvomesečnog programa „Lideri za budućnost“ učestvovaće u radu radionica iz oblasti liderstva i liderskih veština, rada u javnoj službi, politike međunarodne zajednice i velikih sila prema Kosovu i Metohiji, kao i zagovaranja i lobiranja kod donosioca odluka i međunarodnih organizacija, saopšteno je iz Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Tokom studijske posete Beogradu, učesnici ovog programa imaće priliku da obiđu i upoznaju se sa radom brojnih institucija i organizacija, poput Narodne skupštine, Ministarstva spoljnih poslova, Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Srpske akademije nauka i umetnosti, Evropskog pokreta u Srbiji, Fakulteta političkih nauka i Radio-televizije Srbije, navedeno je u saopštenju.

Comments

Pročitaj još