• Početna>
  • Vesti>

Đurić:Vućić je dostojan, dorastao, snažan i jak da nas vodi i bori se

Potpredsednik SNS-a i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić rekao je na početku svog obraćanja da su “pokušali da nas spreče da se nađemo ovde zato što se plaše naše snage i jedinstva, zato što se plaše da na čelo Srbije dođe čovek koji u Briselu, Berlinu, Vašngtonu i Moskvi da kaže da je Kosovo Srce Srbije”.

Dodao je da se sloboda u lance ne može vezati i da će se od 2. aprila zanti kakava sudbina čeka građane Srbije u narednih pet godina.
“Aleksandar Vučić je dostojan , dorastao i snažan , jak ,mudar i pametan, spreman da nas vodi , štiti i da nas predstavlja” rekao je Đurić .

Dodao je da je u “Briselskim kazamatima proveo više od 90 dana i naglasio da je Vučić preko 60 puta išao da se bori.

“Naš predsenik nikada nije popustio, nije dozvolio da se ukinu naše institucije na KiM, da se ruši naša kulturna baština, ali izazova nije malo i nemojmo gajiti iluzije da ih neće biti ” rekao je on, i ispričao anegdotu kako je Vučić reagovao kada su tražili da prizna formriranje tzv. kosovske vojske.

“Obavestio sam ga šta se od Srbije traži a on je samo mirno rekao da pitam tog Musu da li su se sami toga setili, ili im je neko rekao “.

” Danas njega podržavaju i socijalisti i čitava slobodno misleća Srbija. Drugi april je dan od kojeg zavise mnoge godine , mi ovde na KiM imamo dodatnu odgovornost jer izlaskom na izbore mi treba da dokažemo snagu države , jedinstvo i našu rešenost da se borimo na čelu sa Aleksandrom Vučićem za naše lične i političke slobode.
Prema njegovim rečima kandidati poraženog DOS-ovskog režima se plaše naše snage i nšeg jedinstva .

“Aleksandar Vučić je jedini političar u Srbiji koji ima hrabrosti da podigne svoj glas, mišicu i da odbrani srpski narod na KiM. Dok je on tu, možete mirno da spavate – istakao je Đurić i naglasio 2. aprila pobeđujemo za naše porodice, za sadašnjost , za mudru politiku, za slobodu koju ćemo mi dočekati .

 

Izvor: TV Most

Comments

Pročitaj još