Đurić i Helbah o situaciji na Kosovu

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić sastao se danas sa izaslanikom za Jugoistočnu Evropu u Ministarstvu spoljnih poslova SR Nemačke, ambasadorom Kristijanom Helbahom.
Đurić je nemačku delegaciju upoznao sa tokom dijaloga Beograda i Prištine, problemima srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, kao i političkom situacijom u pokrajini, navedeno je u saopštenju.

Sastanku su prisustvovali i šef Političkog odeljenja za Zapadni Balkan u Ministarstvu spoljnih poslova SR Nemačke Hans-Ulrih Sidbek, kao i ambasador SR Nemačke u Beogradu Aksel Ditman.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."