Grupa Albanaca napala dvojicu Srba u Kosovskoj Mitrovici, privedena jedna osoba

Regionalni šef operative kosovske policije Željko Bojić izjavio je večeras da je policija privela jednu osobu osumnjičenu za napad na dvojicu Srba u Kosovskoj Mitrovici.Dvojica Srba povređena su večeras u severnom delu Kosovske Mitrovice, kada je na njih nasrnula grupa Albanaca.

On je rekao Tanjugu da je priveden kosovski Albanac B. A. (25) a da se za ostalim osobama koje su učestovale u incidentu traga.

Bojić je kazao da se incident dogodio u 17.25 u Kolašinskoj ulici u severnom delu Kosovske Mitrovice kada je grupa od oko četiri ili pet lica albanske nacionalnosti napala dvojicu Srba.

Incident se dogodio u blizini pijace, na oko 50 metara od glavnog Ibarskog mosta.

Povrede koje su zadobila dvojica Srba nisu opasne po život.

Direktor KBC u Kosovskoj Mitrovici doktor Milan Ivanović rekao je Tanjugu da su na hiururškom prijemnom odeljenju zbog povreda glave, primljeni P.D. (33) i B.Đ. (41).

Ivanović je kazao da je P.D. primljen zbog više udaraca u predelu glave, a drugi povređeni zbog povreda glave i gubitka svesti.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."