Rakić:Izbori za predsednika pokazaće jedinstvo i snagu Srba sa KiM

Izbori za predsednika Republike Srbije pokazaće jedinstvo i snagu Srba sa Kosova i Metohije koji u premijeru Aleksandru Vučiću vide svog lidera i u koga imaju puno poverenje, rekao je za televiziju Most član Glavnog odbora i gradonačelnik severne Kosovske Mitrovice Goran Rakić

“Na prošlim parlamentarnim izborima naša stranka je postigla istorijski rezultat – 69,73% osvojenih glasova. Na predsedničkim izborima, zajedno sa svojim koalicionim partnerima, strankama i inicijativama, očekujem da imamo i veću podršku politici Aleksandra Vučića” naglasio je Rakić.

Prema njegovim rečima”ovi izbori odlučuju o budućnosti Srbije i svih Srba, a posebno su značajni za Srbe na Kosovu i Metohiji”.

“Državotvorna politika Aleksandra Vučića nas obavezuje da joj svi pružimo bezrezervnu podršku, posebno mi na Kosovu i Metohiji za koje se Vučić odgovorno, iskreno i požrtvovano bori godinama unazad.

Zato je važno da svi koji žele jaku i stabilnu Srbiju, čak i oni politički pokreti, inicijative i stranke koji za sebe kažu da su mali, ali se rado bave visokim političkim temama i dele savete, jasno i glasno podrže Aleksandra Vučića.

Srbija i Srbi ne mogu da čekaju, u budućnost moramo jedinstveni – brže, jače i bolje” zaključio je Goran Rakić.

 

Izvor: TV Most

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."