Uhapšeni zbog deset kilograma marihuane

Raška policija uhapsila je N. M. (23) i M. Ć. (25) iz Zvečana zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova, tom prilikom zaplenjeno je i 10,5 kilograma materije za koju se sumnja da je marihuana.

Dvojica osumnjičenih uhapšeni su u mestu Mure kod Raške, kada su sa Kosovo i Metohija, na Zajedničkoj tački prelaza “Rudnica – Jarinje”, prešli na teritoriju južne Srbije.

Droga je otkrivena prilikom kontrole taksi vozila opel astra, beogradske registracije, kojim je upravljao N. M, a na mestu suvozača se nalazio M. Ć.

Policijski službenici su na podu i zadnjem sedištu pronašli deset paketa sa drogom.

Osumnjičeni će, u zakonskom roku, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu.

 

Izvor:  Tanjug

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."