Stojanović: Srbi sa Kosova i Metohije će podržati Vučića

Član izvršnog odbora SNS-a Branimir Stojanović poručio je danas da Aleksandar Vučić ima punu podršku Srba sa Kosova i Metohije za kandidaturu za predsednika Republike Srbije zarad našeg opstanka i stvaranja boljih uslova za život.

On je istakao da je za Srbe na Kosovu i Metohiji od izuzetne važnosti da Republika Srbija bude stabilna i jaka zemlja.

“Potrebno je da Srbija bude stabilna i jaka, da nastavi putem razvoja i reformi, a sve je to moguće jedino ukoliko Aleksandar Vučić bude predsednik Republike Srbije. Zato ne samo stranački odbori SNS-a sa Kosova i Metohije,  već i apsolutna većina Srba koji žive na Kosovu i Metojihi će podržati politiku Aleksandra Vučića što će se jasno pokazati i na izborima”, kazao je  Stojanović.

On je poručio da je Srbija napokon krenula napred i da sada ne može stati, a put za dalje napredovanje može obezbediti jedino Aleksandar Vučić.

Foto: Beta

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."