Spirić čestitao novinarima Dan radija

Povodom Svetskog dana radija predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić čestitao je svim predstavnicima medija ovaj dan.

„Radio kao medijski poslenik mora vršiti slobodno i odgovorno informisanje javnosti kako bi imali poverenje građana koji se informišu ovim putem. Dužni smo da svim novinarima i medijima obezbedimo uslove za slobodan rad u interesu svih nas i povrh svega medijsku slobodu. Možemo da se pohvalimo da imamo dobru saradnju sa svim radio-stanicama na prostoru Kosova i Metohija i nadam se da će se ta saradnja nastaviti i u budućnosti. Trudićemo se da ovaj medij uvažamo sa posebnim pijetetom, jer u ovom modernom vremenu moramo imati na umu da novinarski glas izrečen putem radio-talasa nosi mnogo veću odgovornost nego li ono što se napiše i objavi na različitim medijskim portalima“, navodi u čestitki Aleksandra Spirića.

 

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."