OEK Sinergija izabrala naj-volontere

Ognjen Sikimić i Jovana Stojanović su naj-volonteri OEK Sinergije u 2016toj godini.
Oni su se zahvalili svima na priznanju I istakli da su jako ponosni.
Ognjen Sikimić kaže da mu jako znači ova nagrada I da će u budućnosti raditi više zbog nje.
“Nisam samo ja zaslužan. Iza mene je mnogo ljudi koji su uticali na mene I podspešivali me. Smatram da se ne treba zaustaviti ovde, ova nagrada predstavlja jedan nov početak” rekao je Sikimić.
Jovana Stojanović ističe da je ponosna na sve akcije u kojima je učestvovala.
“Sve to je jako lepo I veliko iskustvo. Nadam se da ću imati priliku da pokažem svoje znanje I da ga unapredim. Uvek može da se uradi bolje I uvek može da se nauči nešto novo” kaže Stojanovićka.
OEK Sinergija drugu godinu za redom dodeljuje nagradu za najboljeg volontera, a ove godine je po prvi put uručena nagrada za najbolju volonterku.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."