Požar u prizemlju stambene zgrade na uglu Vlade Ćetković i Kolašinske ulice

Jutros se dogodio požar koji je zahvatio prostorije i kancelarije Udruženja Rusko-srpskog prijateljstva i kancelariju poslanika u Skupštini Srbije Slaviše Ristića.Ovo smo jutros zabeležili na licu mesta gde smo zatekli uspaničene stanare stambene zgrade koji su bili u paničnom strahu od širenja požara na njihove stanove u istoj zgradi. Da podsetimo, radi se o stranbenoj zgradi na Trgu Braće Milic kod kafića Dolče Vita.

“Noćas je u 3:35, Kosovskoj policiji javljeno da je u lokalu, pored kafića ‘Dolčevita’ izbio požar. Usled gustog dima stanari su evakuisani.  Ali, prema  izjavama veštaka, vatrogasnih inspektora, to bi mogla biti i nepravilno korišćenje, ili neispravno električno grejno telo. Ovo su u  izveštaju potvrdili i vatrogasni inspektori. Nema provređenih, ali su usled gustog dima, evakuisani stanari zgrade. Pričinjena je materijalna šteta, potvrdio je  zamenik komandira Kosovske policije Sever Besim Hoti.

 

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."