• Početna>
  • Vesti>

Mustafini satrapi iz Pokreta socijalista Če Gevaru zamenili Enverom Hodžom

Predsednik OO SNS-a Leposavić Zoran Todić u odgovoru predsedniku PO Pokreta socijalista Aleksandru Jablanoviću poručio je da “sa zadovoljstvom prihvataju poziv Mustafinih satrapa iz Pokreta socijalista za održavanje lokalnih izbora u Leposaviću, gde već mesecima ništa ne funkcioniše i gde su Srbi postali taoci kriminalne vladavine klana Jablanovic

Odgovor poverenika Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Leposavić Zorana Todića predsedniku Pokrajinskog odbora Pokreta socijalista Aleksandru Jablanoviću.

“Mustafin Pokret socijalista moći će da se uveri u prezir koji uživa kod građana i u ostalim opštinama koje nisu pod jarmom Mustafinih satrapa koji su Če Gevaru zamenili Enverom Hodžom.Neka Aleksandar Jablanović poruči svom ocu Draganu Jablanoviću, Mustafinom satrapu u opštini Leposavić, da raspiše izbore, a Pokret socijalista će uvideti da je nevidljiv i tamo gde je najvidljiviji na političkoj karti Srbije” navedeno je u pismu.

Uz poziv “hajde ako smete” Todić podseća da nije bilo Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Leposaviću, Pokret socijalista nikada ne bi mogao ni da sprovede izbore na teritoriji te opštine, kako lokalne 2013. godine, tako ni parlamentarne 2014. godine.

“To mogu da posvedoče aktivisti i članovi biračkih odbora na pomenutim izborima, jer Pokret socijalista ovde u to vreme praktično nije ni postojao. Iskoristili su pomoć i logistiku SNS na tim izborima, da bi to ubrzo zaboravili. Kada se pojavio novac za investicije u opštini Leposavić iz različitih fondova, oni su zaboravili svu pomoć od strane SNS i okrenuli leđa ne samo nama već i državnoj politici Republike Srbije na Kosovu i Metohiji” piše u pismu.

Ni Draganu Jablanoviću ni Aleksandru Jablanoviću neće pomoći to što se on, iako je državni sekretar Vlade Srbije, ove nedelje sastajao u Prištini sa Isom Mustafom, o čemu će nadam se u Beogradu podneti izveštaj, stoji na kraju pisma.

Prethodno je predsednik PO Pokreta socijalista Aleksandar Jablanović u pismu upućenom gradonačelcima deset opština sa srpskom većinom na KiM” naveo da se njih i njihovih saopštenja ne plaše ni on ni Pokrajinski odbor Pokreta socijalista na KiM”.

“Znam i znamo kako i na koji način ste došli tu gde jeste, a nemamo ni ja ni moji saradnici problem da vam to i u lice kažemo i reći ćemo vam na prvim izborima koji dođu” napisao je Jablanović.

Comments

Pročitaj još