• Početna>
  • Vesti>

O.Š. “Vuk Karadžić” proslavila jubilej, radio nije obavešten o ovom događaju

Osnovna škola “Vuk Karadžić” iz Zvečana danas je proslavila 55 godina postojanja i rada. Ovaj veliki jubilej svečano je obeležen danas uz brojne zvanice i prijatelje škole, saznajemo iz drugih medija.
Radio Kosovska Mitrovica vas nažalost neće izvestiti sa ovog dogadjaja, niti ćete biti u prilici da pogledate fotografije, jer su organizatori smatrali da mi ne treba da budemo pozvani da ispratimo ovaj važan događaj za školu, čiji smo i sami bili učenici mnogi od nas.
Radio je pratio rad škole decenijama unazad, a poslednjih 17 godina od ove škole nas deli manje od 50 metara, odnosno jedna ulica.
Naš cilj je da informišemo javnost i smatramo da naša uloga nije zanemarljiva, te da smo ako ne u svojstvu zvanica, ono barem u svojstvu medija morali biti pozvani. Nama su naši slušaoci, pratioci na sajtu, odnosno svi vi, veoma važni i mi želimo da ne budete uskraćeni za informacije od javnog značaja na lokalnom nivou. Inače, ovo je druga godina kako poziv našem radiju nije upućen, ali smo se prošle godine uzdržali od reakcije.
Radio Kosovska Mitrovica učenicima, nastavnicima i svim zaposlenima čestita jubilej i želi još mnogo uspešnih godina.

Comments

Pročitaj još