• Početna>
  • Vesti>

Ivančević: Ako poboljšamo tehniku kraja nam neće biti

Povodom obeležavanja nove sezone, televizija „Most“ organizovala je specijalnu emisiju u kojoj su gostovale eminentne ličnosti iz političkog, kulturnog i javnog života.

Sladjana Ivančević, vd direktora JP „Mreža Most” rekla je da su se večeras u televiziji „Most“ okupili prijatelji ove medijske kuće koji su došli da podrže početak nove programske šeme i oni koji su prepoznali da smo u ovoj godini uradili dosta toga.

„Televizija „Most“ , koja je jedna od najvećih poslovnih jedinica Javnog preduzeća „Mreža Most“ ima najviše zaposlenih od kojih se najviše i očekuje, pokazala je najveći pomak u poslednjih godinu dana. Proizvodnja programa je povećana četiri puta uz veliko angažovanje radnika. Najveći doprinos Javnom preduzeću u ovoj godini stvarno su dali ljudi zaposleni u televiziji „Most““, rekla je Ivančević i dodala da je uradjeno mnogo toga.

Prema njenim rečima proizvodnja programa u televiziji „Most“ dostigla je 50 odsto sopstvene proizvodnje programa a uz praćenje svih dogadjaja koji se dešavaju na Kosovu i Metohiji dobroj poslovnoj godini doprinela je dobra saradnja sa ostalim poslovnim jedinicama.

„Uradili smo dosta toga u ovoj godini, a ako uspemo da poboljšamo tehniku onda nam zaista neće kraja biti“, zaključila je Ivančević.

„Mreža most je temelj informativnog sistema Republike Srbije na Kosovu i Metohiji i to u svakom pogledu zaslužuje da se, kao epitet, pomene u najpozitivnijem mogućem smislu imajući u vidu da JP „Mreža Most“ postavlja standarde i unapredjuje ih iz dana u dan prateći sve moderne trendove i u tehnološkom i u profesionalnom smislu“, rekao je Dušan Kozarev, zamenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

On je dodao da naša kuća na brz, efikasan i istinito prenosi potrebne informacije tako da gledaoci, slušaoci i posetioci sajta budu u toku sa redovnim dogadjanjima.

„Posebno je to važno kada se ima u vidu koliko je objektivnih problema na ovim prostorima i bez obzira na realne teškoće koje svakodnevno imate, vi ih uspešno odličnim timom, dobrim rukovodjenjem prevazilazite“, naglasio je Kozarev izrazivši zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom sa JP „Mreža Most“.

Posebno zadovoljstvo Kozarev je izrazio zastupljenošću televizije Most, koja, kako je rekao, odmah posle kanala nacionalne televizije zauzima visoko mesto na listi kanala koji se prate u domaćinstvima, lokalnim institucijama i objektima u mestima Kosova i Metohije gde živi srpski narod.

„Vi ste sve ono što je potrebno običnom čoveku ovde da bi saznao ono što mu je od lokalnog značaja ali i jedan „most“ u pravom smislu reči prema svetu, regionu i pitanjima od šireg značaja“, rekao je zamenik direktora Kancelarije za KiM Dušan Kozarev.

Kozarev je naglasio da je Kancelarija Vlade Srbije za KiM ponosna što ima ovu medijsku kuću na ovim prostorima.

„Imamo čast da radimo i saradjujemo sa vama i radićemo na, ne lakom zadatku, ali podsticajnom i inspirišućem da uz dobru energiju, visoki profesionalizam, odličan tim i već postignutim rezultatima, da sve ono što je u svetu najmodernije u toj oblasti bude dostupno i ovde, kako bi gledalac širom Kosova i Metohije mogao da kaže da imamo jednu svetsku, srpsku kosovsko-metohijsku televiziju“, rekao je Kozarev i čestitao startovanje nove programske šeme televizije „Most“ .

Predsednik Privremenog organa opštine Zvečan Ivan Todosijević iskoristio je priliku da se zahvali televiziji Most što je u prethodnom periodu pratila lokalnu samoupravu opštine Zvečan u svim aktivnostima.

„Televizija Most nas je pratila kada smo polagali kamen temeljac za izgradnju Rajske banje u Banjskoj, pratila nas je kad smo polagali kamen temeljac za Sunčanu dolinu, povratničko naselje koje će, za otprilike dve godine da primi oko 300 novih porodica. Televizija Most nas je pratila i kada smo krenuli sa radovima na regionalnom vodovodu, i još niz drugih projekata koji su se u opštini Zvečan realizovali i nadam se da će ova saradnja i nadalje biti na obostranu korist i koristim priliku da se zahvalim kompletnoj ekipi Televizije Most koja je uvek bila tu da proprati sve aktivnosti koje su se dešavale u opštini Zvečan“, istakao je Todosijević.

Comments

Pročitaj još