Radio Kosovska Mitrovica vraća se u matični grad nakon 17 godina

Radio Kosovska Mitrovica će nakon 17 godina dobiti prostorije u ovom gradu. Kako je u programu TV Most najavio predsednik Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić do 23.novembra kada je Dan Opštine i 34. rođendan radija, program će se emiktovati iz novog studija.
Spirić je pre dve godine obećao da će učiniti sve da se radio koji je do 1999.godine bio u Kulturnom centru u južnoj Mitrovici, bude vraćen tamo gde pripada.
Radio Kosovska Mitrovice je deo sistema JP “Mreža-Most”, a nakon što je iseljen 1999.godine iz svojih prostorija, rad je nastavio u Domu kulture Trepča u Zvečanu.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."