KM: Povređeno jedno lice, napadač u pritvoru

 U incidentu koji se sinoć desio u Kosovskoj Mitrovici povređeno je jedno lice bošnjačke nacionalnosti. Žrtva D.M( 19) je napadnuta od strane dvojice maloletnih Srba od kojih je jedan zadržan u  pritvoru,  a protiv drugog  je pokrenut redovan sudski postupak.

Incident se dogodio u Ulici Čika Jovina u Kosovskoj Mitrovici, a povređenom je lekarska pomoć ukazana u KBC Kosovska Mitrovica.

Regionalni šef  operative kosovske policije Željko Bojić izjavio je da je sinoć u 21.40 časova policijskoj stanici  javljeno da je na prijemno odeljenje u bolnici u Kosovskoj Mitrovici primljeno jedno lice koje je zadobilo povrede oštrim predmetom. 

“Uviđajna ekipa I patrolne jedinice obavile su razgovor sa oštećenim I nakon kraćeg operativnog rada došli su do saznanja o osumnjičenim licima koja su izvršila ovo krivično delo – M.B (17) I J.B (14). Osumnjičena lica su privedena, kontaktirano je nadležno Tužilaštvo  I jednom licu je određeno policijsko zadržavanje “ – rekao je Bojić.

Osumnjičenom J.B  koji je priznao izvršenje krivičnog dela određeno je policijsko zadržavanje od 24h  obzirom da je u pitanju maloletnik. I žrtva I dvojica osumnjičenih su iz Kosovske Mitrovice.  

Izvor: Kontakt plus Radio, Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još