FK “Trepča” savladala lidera na tabeli

U 11.kolu Zone Morava FK “Trepča” je savladala “Slobodu” iz Čačka rezultatom 1:0 i tako se priključila samom vrhu tabele.Odličnom igrom domaće ekipe savladan je lider na tabeli, favorizovana ekipa “Slobode” iz Čačka.

Gosti su bolje otvorili utakmicu gde su već u prvom minutu imali odličnu priliku ali je “Trepča” odmah uzvratila i imala dve odlične šanse za pogodak, najpre u 3. a zatim i u 20. minutu preko Ivanovića. Gol odluke postignut je u 27. minutu kada je nakon odlično upućenog pasa Đorđevića, Aritonović loptu majstorski iz prve sproveo u mrežu gostujuće ekipe.

Čvrstom igrom do kraja utakmice “Trepča” je uspela da sačuva svoju mrežu i osvoji sedmi vezani bod u tri poslednje utakmice. Ovom pobedom priključili su se samom vrhu tabele.

Za pohvalu su danas bili i navijači, njih oko 200, koji su sportski bodrili ekipu “Trepče”!

“Naravno da pobeda nad liderom izuzetno prija, posebno zbog činjenice da smo uspeli da u poslednje tri utakmice osvojimo sedam bodova. Od samog početka, naši igrači su ispoštovali dogovor iz svlačionice i naravno da je uspeh bio neminovan. Odigrali su borbeno i čvrsto i koristim ovu priliku da im čestitam na novoj pobedi”, izjavio je trener domaće ekipe na današnjoj utakmici Branislav Veselinović.

U narednom kolu, sledećeg vikenda, “Trepča” gostuje ekipi “Sloge” u Kraljevu.

Izvor: TV Most

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."