• Početna>
  • Vesti>

FK “Mokra Gora” uspešnija od trećeplasirane “Budućnosti”

Fudbaleri „Mokre Gore“ osetili su slast pobede u 11. kolu Srpske lige grupe Zapad. Savladali su odličnu ekipu „Budućnosti“ iz Valjeva razultatom 2:1.

Domaćini su brzo došli do vođstva, već u 5.minutu golom Slavkovića. Tim rezultatom se i otišlo na odmor. U nastavku, kao i u većem delu susreta dominirali su gosti, međutim, domaći fudbaleri ponovo dolaze do pogotka u 62.minutu oboren je Radojević, a precizan sa bele tačke bio je Baščarević. 2-0 za „Mokru Goru“. Gosti su uzvratili u 66.minutu preko Krstića, ali na mestu je bio Lazar Đorđević. Samo 2 minuta kasnije, nova šansa za goste, lopta je došla do Ilića i 2:1.

„Veliki pritisak je bio šta ćemo uraditi, jer zadnjih 7 kola nismo imali pobedu. Cele nedelje smo se spremali, jer smo znali da dolazi, po meni, najbolja ekipa u srpskoligaškom karavanu, grupa Zapad, znali smo da nas očekuje težak protivnik, kvalitetan protivnik sa odličnim stručnjakom. Ovo je jedna pobeda koja nama, slobodno mogu reći, život znači. Momci su odigrali borbeno, čvrsto, onako kako smo se i dogovorili, jer smo znali da samo na ovaj način možemo da pariramo ovoj ekipi. Najbitnije je da smo pobedili, da smo razbili maler od 7 utakmica gde nismo imali pobedu. Ova pobeda će vratiti samopouzdanje ekipi, jer ‘Mokra Gora’ ima kvalitet za nešto više “, rekao je trener „Mokre Gore“.

U narednoj utakmici fudbaleri „Mokre Gore“ gostuju „Poletu“ iz Ljubića.

Izvor: TV Most

Comments

Pročitaj još