Uhapšen Srbin u selu Mogila

Muškarac srpske nacionalnosti uhapšen je u selu Mogila, opština Klokot i poslat na izdržavanje kazne u zatvoru u Gnjilanu, saopšteno je iz Kosovske policije.

U saopštenju KP je navedeno da je lice uhapšeno juče i po nalogu suda upućeno u zatvor u Gnjilanu, ali se drugi detalji ne navode.

Iz Kosovske policije je takođe saopšteno da su juče u ulici Serdar Janka Vukotića u Kosovskoj Mitrovici prilikom pretresa jednog stambenog objekta uhapšena tri muškarca i jedna žena , a tom prilikom zaplenjeno je nekoliko kutija metadona i mala količina supstance za koju se sumnja da je marihuana.

Odlukom tužioca osumnjičeni su pušteni u redovnom postupku.

Izvor: Radio kontakt Plus
Foto: Radio Klokot

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."