“Radio Gračanica” obeležava 17 godina postojanja

“Radio Gračanica“ danas slavi 17 godina postojanja.

Koordinator Radio Saša Micić ističe da su kroz radio stanicu od nastanka prošli mnogo vrsni novinari koji su svoje kraijere nastavili u prestižnim medijskim kućama širom zemlje, te da je ove godine radio prerastao u radio-televizijski centar.

„Ova godina je iz tog razloga za nas veoma bitna. Danas radimo u mnogo modernijim uslovima i želimo da i tv-centar jednom preraste u televiziju Ipak danas slavimo dan radio stanice i ona će ostati naša primarna delatnost“, navodi Micić.

Čestitke je uputila I Slađana Ivančević, v.d. direktora JP “Mreža Most”.

“RTV Centar Gračanica, u proteklim godinama dao je veliki doprinos slobodi informisanja srpskog naroda na Kosovu i Metohiji i ocenjujemo da će tako biti i u buduće. Zacrtani su visoki ciljevi i uloženi veliki napori koji će u nadolazećim godinama biti nagrađivani i velikim brojem novih, vernih slušalaca i gledalaca. Želim vam još mnogo ovakvih jubileja u budućnosti, da podižete nove standarde u informisanju, da svakim danom postajete još bolji i predaniji poslu, jer uvek može bolje i više, a sve u cilju našeg srpskog naroda na Kosovu i Metohiji”, navodi se u čestitki v.d. direktora JP „Mreža Most“ Slađane Ivančević.

Izvor: Radio Gračanica, Radio Kosovska Mitrovica

 

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."