Đurić upoznao Fišer Kam sa problemima na KiM

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić sastao se danas sa ambasadorkom Izraela u Srbiji Alonom Fišer Kam, i izrazio zahvalnost zbog podrške koju Izrael pruža Srbiji po pitanju Kosova i Metohije.

Kako se navodi u saopštenju za javnost, Đurić je ambasadorku Izraela upoznao sa situacijom na Kosovu i Metohiji, posebno sa bezbednosnim, socijalnim i političkim problemima sa kojima se srpski narod suočava u južnoj pokrajini.

Ambasadorku Izraela direktor Kanclearije za KiM upoznao je i sa stanjem dijaloga Beograda i Prištine, a akcenat u razgovoru stavljen je na napad prištinskih vlasti na “Trepču” I drugu srpsku imovinu u južnoj pokrajini.

 

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."