Sutra nastavak pregovora u Briselu

U Briselu će u sredu i četvrtak biti nastavljen dijalog Beograda i Prištine na ekspertskom nivou, a beogradsku delegaciju predvodiće direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić. Tom prilikom razgovaraće se o aktuelnom stanju dijaloga, kao i o sprovođenju dogovora o slobodi kretanja i sporazuma o diplomama, saopštila je kancelarija za KiM.
U delegaciji Beograda, osim predstavnika Kancelarije za Kosovo i Metohiju i Kancelarije za koordinacione poslove u pregovaračkom procesu sa privremenim institucijama samouprave u Prištini, biće i predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."