Gradska biblioteka “Vuk Karadžić” na Beogradskom sajmu knjiga

Gradska bibilioteka “Vuk karadžić” iz Kosovske Mitrovice na “Beogradskom sajmu knjiga” predstaviće se sa tri književna dela koja su novina u ovogodišnjoj izdavačkoj delatnosti ove ustanove.

Međunarodni 61.Beogradski sajam knjiga održaće se od 23. do 31. oktobra, na kom će Gradska biblioteka svoju delatnost predstaviti na štandu Kancelarije za Kosovo I Metohiju u Hali 4.

Kako za program Radio Kosovske Mitrovice kaže direktorka biblioteke Olivera Stević, tom prilikom čitalačka publika će imati priliku da se bliže upozna sa poetskim I proznim stvaralaštvom Nedeljka Virijevića, koje je uobličeno u knjigu čiji je priređivač Miladin Raspopović, I zbirkom pesama “Noćas dok Ibar snu gleda u dlan”, Miodraga Radomirovića. Promocija romana “Nepomenici” Zorana D. Milojevića biće održana 28. oktobra u 18h, navodi Stević i dodaje da će ovaj roman svoju promociju u prestonici imati i u Patrijaršiji 17. novembra.

 

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."