KM: U toku humanitarna akcija “Zajedno za Azru”

Na trgu “Šumadija” u centru Kosovske Mitrovice u toku je humanitarna akcija prikupljanja pomoći za Mitrovčanku Azru Elesković, kojoj je potrebno lečenje u Turskoj. Prikupljanje pomoći na trgu “Šumadija” trajaće do 14 časova.

Organizatori kažu da su veoma zadovoljni odzivom sugrađana i pozivaju sve ljude dobre volje da se u što većem broju priključe ovoj humanitarnoj akciji i doniraju sredstva za Azrino lečenje, u skladu sa svojim mogućnostima.

Podršku u organizovanju humanitarne akcije pod nazivom „Zajedno za Azru“ pruža Omladinsko-edukativni klub „Sinergija“, a organizatori kažu da je ovo tek prvi u nizu događaja koji će povodom ove humanitarne akcije biti održani.

Da biste pomogli Azri Elesković, novac možete uplatiti na sledeće račune:

Žiro račun u Komercijalnoj banci – 205-1001528637116-76

U Rajfajzen banci – SWIFT code RBKOXKPR, XKOS-1503-0310-0192-7623, na ime Azra Elesković

Izvor: Radio Kontakt plus

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."