Otvara se radio-televizijski centar “Gračanica”

Radio-televizisjki centar „Gračanica“ biće otvoren u četvrtak, 1. septembra u 19 časova. Svečanom otvaranju u “Radio Gračnici” prisustvovaće direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić, ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević, politički predstavnici srpskog naroda u privremenim institucijama samouprave u Prištini i lokalnoj vlasti, kao i predstavnici medija  novinarskih udruženja sa Kosova i Metohije.

Kako se navodi u saopštenju za javnost Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Radio-televizijski centar „Gračanica“ nastao je na inicijativu javnog preduzeća „Mreža Most“ proširenjem kapaciteta „Radio Gračanice“. Centar će za cilj imati poboljšanje informisanosti građana na Kosovu i Metohiji, centralnoj Srbiji i okruženju emitovanjem sopstvenog programskog sadržaja, koji će biti dostupan na televizijama „Most“ i „Puls“.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."