Gužve na graničnim prelazima obeležavaju kraj avgusta

Zbog većeg broja stranih državljana koji prolaze kroz Srbiju na putu ka Mađarskoj i Hrvatskoj,očekuju se zadržavanja na graničnim prelazima i naplatnim rampama.

Na administrativnim prelazima između Kosova i Metohije i centralne Srbije najduže se čeka na Merdaru, gde su zadržavanja oko tri i po sata, što je u odnosu na jučerašnji dan bez većih promena. Na Beloj Zemlji prema Bujanovcu, čeka se do sat vremena.

Na severu, na administrativnom prelazu Jarinje čeka se do 20 minuta, a na Brnjaku nema zadržavanja dužih od 10 minuta, saopštio je MUP Kosova.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."