Pronadjeno beživotno telo u Bošnjkackoj mahali-policija utvrdila da se radi o samoubistvu

U naselju Bošnjačka mahala u stanu je pronađeno beživotno telo B.N. rođenog 1996.godine. Posle izvršene obdukcije ustanovljeno je da se radi o samoubistvu, a slučaj  je predat istražnim organima na utvrđivanje okolnosti pod kojima se  nesreća dodogodila. Prema rečima Željka Bojića regionalnog šefa operative KPS za sever, slučaj je policiji prijavila komšinica, koja je primetila da se sada već pokojni B.N. duže vreme nalazi zaključan u svom  stanu i ne odgovara na pozive , što je navelo na osnovanu sumnju da se nešto dogodilo, a što je potvrđeno kasnijim dolaskom policije na lice mesta .

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."