Đurić čestitao praznik rudarima na Kosovu i Metohiji

Direktor Kancelarije za KiM Marko Djurić čestitao je danas  Dan rudara rudarima na Kosovu i Metohiji i u drugim delovima Srbije, a posebno zaposlenima i rukovodstvu Rudarsko-metalurško- hemijskog kombinata „Trepča“.

Djurić je istakao da je “malo datuma u godini koji kao ovaj neguju poštovanje prema jednoj profesiji”.

“Težak i hrabar posao kojim se bavite bio je i ostao osnov ekonomskog i energetskog napretka cele naše zemlje, na čemu smo vam zahvalni i zbog čega nas rezultati koje postižete iz godine u godinu posebno raduju i ohrabruju”, navodi Djurić.

“Između dva Dana rudara zajedničkim snagama smo odbranili „Trepču“, koja će i u narednim godinama nastaviti da bude ponos Srbije. Budite uvereni da će vaša država uvek biti uz vas i da nećemo dozvoliti nikakvo protivpravno oduzimanje naše imovine i ugrožavanje proizvodnog procesa. Naprotiv, uz podršku Vlade Republike Srbije u narednoj godini biće udaren temelj za nova ulaganja i radna mesta u kombinatu „Trepča“”, stoji u čestitki direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Djurića.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."