Srpska lista: Napad Gecaja na Olivera Ivanovića potvrda da je proces politički

Najnoviji napad Bajrama Gecaja, savetnika Ise Mustafe, na Olivera Ivanovića najeksplicitnija je potvrda političke prirode procesa koji se vodi protiv lidera Građanske inicijative “Srbija, demokratija, pravda”, navodi u svom saopštenju Srpska lista.
Gecaj je, naime, u izjavi za prištinski “Telegraf” , kako navodi Srpska lista, Ivanovićevu konstataciju da bi Srbi sami trebalo da otpočnu proces formiranja Zajednice srpskih opština ispratio komentarom da je to potvrda Ivanovićeve odgovornosti za zločine koji mu se pripisuju.

 “Time je potvrdio da je montirani politički proces, zbog kojeg je Ivanović već dve i po godine u pritvoru, zapravo deo nastojanja da se srpski narod na Kosovu i Metohiji pretvori u poslušno stado i njegova politička oštrica otupi.

Gecaj i vlada u Prištini bi, umesto što polemišu sa jednim političkim zatvorenikom, trebalo da preduzmu korake kako bi ono što su prihvatili u Briselu bilo sprovedeno u delo i kako bi konačno bio deblokiran proces formiranja ZSO”, navodi se u saopštenju Srpske liste.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."