Gradonačelnici sa severa KiM podržavaju Vučića u formiranju Vlade

Gradonačelnici četiri opštine sa severa Kosova i Metohije dali su punu podršku dosadašnjem premijeru Aleksandru Vučiću u procesu formiranja nove vlade.

„U dosadašnjem mandatu, Vučić se pokazao kao pravi i ozbiljan političar, zbog čega Srbiju u svetu smatraju ozbiljnim i važnim partnerom“, navodi se u saopštenju gradonačenika Severne Mitrovice Gorana Rakića.

U saopštrenju se dodaje da su predstavnici Srba sa severa KiM posebno upoznati sa naporima koje Vučić ulaže u u okviru briselskih razgovora, kako bi poboljšao život Srba na ovom prostoru.

„Zbog iskrene brige koju osećamo da Vučić iskazuje prema našem narodu u pokrajini, nedvosmisleno mu pružamo podršku i verujemo da će u novom mandatu voditi Vladu Srbije“, zaključuje se u saopštenju.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."