Pljačkaši ranili tri osobe u Šilovu

Tri osobe  srpske nacionalnosti ranjene su danas u Šilovu kada su na njih iz vatrenog oružja pucali dvojica razbojnika prilikom pljačke menjačnice Puls Oil. Povređenima je ukazana hitna medicinska pomoć u bolnici u Gnjilanu i nalaze se van životne opasnosti. Kosovska policija je potvrdila da je popodne uhapsila  starijeg maloletnika srpske nacionalnosti  zbog današnjeg razbojništva u menjačnici Puls Oil na ulasku u Šilovo kod Gnjilana i da je u toku detaljna pretraga njegove kuće u Ranilugu. Kako je za RTV Puls rekao portparol Kosovske policije za region Gnjilana Ismet Hašani u toku je velika potraga za drugim odbeglim kriminalcem, a u akciji učestuju sve raspoložive snage lokalne policije.
„Pronašli smo odbačeni motor i kacigu koju je koristio napadač i na tragu smo izvršiocu krivičnog dela“, rekao je Hašani.
Policija je takođe potvrdila da je uvela vanredne detaljne kontrole na administrativnim prelazima prema Bujanovcu i Preševu.
Pljačka se desila danas nešto posle 14 časova.
Izvor: RTV Puls

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."