Simić uputio telegram saučešća ambasadoru Franscuske u Prištini

Predsednik liste Srpska Slavko Simić uputio je danas telegram saučešća ambasadoru Francuske u Prištini, Marisi Davije, povodom noćašnjeg  terorističkog napada u Nici, u kome je život izgubilo 84. ljudi.

U telegramu, Simić kaže da u ime srpskog naroda na Kosovu i Metohiji izražava najiskrenije saučešnje  celom francuskom narodu za žrtve stravičnog terorističkog napada u Nici.

“Nažalost terorizam je rak rana društva na svetskom nivou i svi zajedno se trebamo boriti da se ovakve stvari više nikada ne ponove. Nadam se da će se prijateljski francuski narod nakon ove strahote uzdići još više i biti još snažniji u borbi protiv ove pošasti. Neka nevini ljudi koji su izgubili živote budu simbol besmislenosti terorizma i neka se večno pamte”, stoji u telegramu.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."