Preminuo Nikola Anđelković

Nikola Anđelković,koji je ranjen u pucnjavi u Zvečanu, u subotu, preminuo je jutros u Kliničkom Centru Kragujevc,izjavila je za TV Most portparolka ove zdravstvene ustanove Vanja ordjević. Devetnaestogodišnji Nikola je imao teške povrede glave. U pucnjavi je ranjen I njegov brat Đorđe , koji se nalazi na lečenju u KBC Kosovska Mitrovica. Prema rečima nadležnih, njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

Na braću Anđelković su iz vatrenog oružja pucali Đ.S. i P.P.i oni su lišeni slobode. Tužilac je ovaj slučaj okarakterisao kao teško ubistvo u pokušaju.

Izvor: TV Most

Foto: Facebook

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."