Odložen festival “Cvrkuti sa Ibra”

Festival  dečije zabavne muzike „Cvrkuti sa Ibra“ odložen je zbog smrti Nikole Anđelkovića.

Ovo je za program Radio Kosovske Mitrovice izjavio direktor Ustanove za sport, omladinu i specijalizovane usluge Petar Trajković.

Festival će biti održan 20. i 21.juna , u ponedeljak i utorak, u Domu kulture „Trepča“ u Zvečanu.

Nikola Anđelković preminuo je jutros u Kliničkom centru Kragujevac,

Devetnaestogodišnji Nikola je imao teške povrede glave. U pucnjavi je ranjen I njegov brat Đorđe, koji se nalazi na lečenju u KBC Kosovska Mitrovica. Prema rečima nadležnih, njegovo zdravstveno stanje je stabilno. Na braću Anđelković su iz vatrenog oružja pucali Đ.S. i P.P. i oni su lišeni slobode. Tužilac je ovaj slučaj okarakterisao kao teško ubistvo u pokušaju.

 

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."